2019-2020 Akademik Yılı Ek Yerleştirmeyle Kayıt Olacak ve Yabancı Uyruklu Öğrenciler için Eşdeğerlik, Muafiyet ve İntibak Başvuruları

2019-2020 akademik yılında Üniversitemize ek yerleştirmeyle kayıt olacak ve yabancı uyruklu öğrenciler için başka üniversiteden alınan ve başarılı olunan derslerin eşdeğerlik, muafiyet ve intibak başvuruları 23 - 28 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru formunu indirmek için tıklayınız.

* Başvuru formundaki daha önce alınan dersler bölümünde yer alan ders adı, kredisi ve başarı notu bilgilerinin daha önceki Üniversiteden alınan transkripte yazdığı şekilde; karşılığında muaf olmak istenen ders(ler) için dersin adı, kredisi ve başarı notu bölümünün ise Üniversitemiz ders programında yazılı olduğu şekilde tam ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

* Başvuruda bulunacak öğrencilerin başvuru formu ile birlikte transkript ve onaylı ders içeriklerini ilgili yerleşke sekreterliklerine şahsen teslim etmeleri veya Mustafaşa yerleşkesi idari bina sekreterliğine kargoyla göndermeleri gerekmektedir.

*Başvuru süresinden sonra gelen belgeler değerlendirmeye alınmayacaktır.