2019-2020 Akademik Yılı Ek Yerleştirmeyle Kayıt Olan Öğrenciler için Hazırlık Sınıfı Muafiyet / Seviye Belirleme Sınavı

2019-2020 akademik yılı ek yerleştirmeyle kayıt olan öğrenciler için güz dönemi hazırlık sınıfı muafiyet / seviye belirleme sınavı Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 30 Eylül 2019 tarihinde yapılacaktır.

Mustafaşa yerleşkesinde sınava girecek öğrenci listesi, sınav tarih, saat ve salon bilgileri için tıklayınız.

Sabiha Gökçen yerleşkesinde sınava girecek öğrenci listesi, sınav tarih, saat ve salon bilgileri için tıklayınız.

*30 Eylül 2019 yapılacak olan sınavın birinci aşamasında başarılı olan öğrenciler aynı gün saat 14:30 da sınavın ikinci aşamasına girmeye hak kazanacaklardır. İlk aşamada başarılı olan öğrenciler aynı gün Mustafapaşa için Medrese binasındaki giriş panosunda, İstanbul içinse kampüsteki panoda ilan edileceklerdir.

**İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümüne kayıtlı öğrencilerin sınava katılımı zorunludur.

*** Sınavın ilk aşaması aynı zamanda seviye belirleme amaçlı olup öğrencilerin, gruplara yerleştirilmesinde kullanılacaktır. Bu nedenle hazırlık sınıfından muaf olmak istemeyen öğrencilerin de sınava katılmaları önerilmektedir.

Başarılar dileriz.