2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Muafiyet Sınavı Başvuruları (Hazırlık Sınıfları Hariç)

2019-2020 akademik yılı güz dönemi muafiyet sınavları Mustafapaşa, Ürgüp ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 12-14 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvurular online olarak alınacaktır. Sınavlara başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin muafiyet.kapadokya.edu.tr adresine TC kimlik numaraları ve öğrenci numaraları ile giriş yaparak başvuru yapmaları gerekmektedir. Öğrenci numaralarına kayit.kapadokya.edu.tr adresinden erişilebilmektedir.

Aşağıdaki dersleri hiç almamış veya daha önce alıp başarısız olmuş öğrencilerimizden online başvuru yapamayan, seçebileceği ders karşısına gelmeyen öğrencilerimiz okulumuz sekreterliklerine başvuru süresi içerisinde yazılı dilekçe ile talepte bulunabilirler.

Lisans programlar muafiyet sınavında açılan ders listesi için tıklayınız.

Önlisans programlar muafiyet sınavında açılan ders listesi için tıklayınız.

Son başvuru tarihi 09 Eylül 2019 saat 23:59’dur.

Başvuru yapmayan/öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Sınav saat ve salon bilgileri daha sonra Üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.
Ba
şarılar dileriz.
* Lisans programlar
ı İngilizce-III muafiyet sınavı Üniversitemiz Mustafapaşa yerleşkesinde online ve ücretli olarak yapılacaktır. Sınava girmek zorunlu değildir. Sınav ücreti 50’dır. Sınav ücreti 07-11 Eylül 2019 tarihleri arasında aşağıdaki hesap numarasına yatırılması gerekmektedir.

Sınav ücretinin yatırılacağı banka hesap bilgileri:
Garanti Bankas
ı