2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Muafiyet Sınavı (Hazırlık Sınıfları Hariç) Saat, Salon ve Oturum Bilgileri

2019-2020 akademik yılı güz dönemi muafiyet sınavları Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 12-14 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Mustafapaşa yerleşkesi güz dönemi muafiyet sınav takvimi saat ve oturum bilgileri için tıklayınız.

Takvimde yer alan Mustafapaşa yerleşkesi açıköğretim dersleri muafiyet sınavına başvuran öğrencilerin saat ve oturum bilgileri için tıklayınız.

Takvimde yer alan Mustafapaşa yerleşkesi Ying kodlu İngilizce - I dersleri için muafiyet sınavına başvuran öğrencilerin saat ve oturum bilgileri için tıklayınız.

Takvimde yer alan Mustafapaşa yerleşkesi Ying kodlu İngilizce - II dersleri muafiyet sınavına başvuran öğrencilerin saat ve oturum bilgileri için tıklayınız.

Sabiha Gökçen yerleşkesi güz dönemi muafiyet sınav takvimi saat ve oturum bilgileri için tıklayınız.

Takvimde yer alan Sabiha Gökçen yerleşkesi açıköğretim dersleri muafiyet sınavına başvuran öğrencilerin saat ve oturum bilgileri için tıklayınız.

Dilekçe ile başvuran öğrencilerin muafiyet sınavı saat ve oturum bilgileri için tıklayınız