2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı İngilizce Dersi Seviye Belirleme Sınavı (2019 Yılı Girişli Öğrenciler İçin)

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı İngilizce dersi seviye belirleme sınavları  (2019 Yılı Girişli Öğrenciler İçin) 20 Eylül 2019 Cuma günü Mustafapaşa yerleşkesi U1 salonunda; 21 Eylül 2019 Cumartesi günü Sabiha Gökçen yerleşkesi S-6 salonunda yapılacaktır.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı seviye belirleme sınavı saat, salon ve oturum bilgileri için tıklayınız.