2019-2020 Akademik Yılı Oryantasyon Programı

2019 kayıtlı öğrencilerimiz için düzenlenen oryantasyon programı için tıklayınız.

Öğrencilerimizin, oryantasyon takviminde belirtilen saatte oryantasyon toplantısına katılmaları gerekmektedir. Oryantasyon programı dışındaki saatlerde ders programına uyulacaktır.

İstanbul - Sabiha Gökçen Yerleşkesi oryantasyon programları İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı içersinide yer alan “ISG Airport Hotel"de gerçekleştirilecektir. Okulumuz ile terminal binası arasında servis hizmeti sağlanacaktır.