21.10.2018 Tarihli Akademik Kadro İlanı

Üniversitemizin çeşitli bölümlerinde görev yapmak üzere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Vakıf Yüksek Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda nitelikleri belirtilen kadrolara öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak adayların ilgili yönetmelik hükümlerine göre asgari başvuru koşullarını sağlamış olmak şartıyla ilanda belirtilen ve aşağıda ayrıntıları verilen evrakları süresi içerisinde, Üniversite Meydanı, No: 2 Mustafapaşa/Ürgüp’te bulunan Üniversitemiz rektörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru dosyasında eksik belge olması halinde, adayın başvurusu değerlendirmeye alınmayacaktır. Kişi bundan doğan bir hak iddia edemez. Başvuru süresi, ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. Süresi içerisinde yapılmayan, posta ve e-posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvurular şahsen yapılacaktır.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için gerekli belgeler;

1. Başvuru dilekçesi için tıklayınız.
  2. YÖK formatında özgeçmiş.
  3. Yayın listesi.
  4. Noter veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans ve doktora belgesi.
  5. T.C. kimlik kartı / Nüfus cüzdanı örneği.
  6. 2 adet vesikalık fotoğraf (fotoğrafların arkasına adı/soyadı ve başvurulan kadro yazılacaktır).
  7. Erkek adaylar askerlik belgelerinin tasdikli örneğini.
  8. Bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 adet dosya ve 4 adet CD kaydı.
BÖLÜM KADRO UNVANI ADET KOŞULLAR
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Dr. Öğr. Üyesi 1 Turizm ile ilgili alanlardan birinde doktora yapmış olmak.
Beslenme ve Diyetetik Dr. Öğr. Üyesi 1 Halk Sağlığı alanında doktora yapmış olmak.
Uçak Gövde-Motor Bakım Dr. Öğr. Üyesi 1 Muhasebe ve Finansman alanında doktora yapmış olmak.