22 Eylül 2017 Tarihinde İlan Edilen Akademik Kadrolara İlişkin Ön Değerlendirme Sonuçları

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik uyarınca Üniversitemiz Kapadokya Meslek Yüksekokulu birimlerinde istihdam edilmek üzere 22.09.2017 tarihinde ilan edilen kadrolar için aynı yönetmeliğin 10. maddesi uyarınca ön değerlendirme sonuçlarına göre Diyaliz (Türkçe), Diyaliz, Patoloji Laboratuvar Teknikleri, Uçak Teknolojisi, Turist Rehberliği, Çocuk Gelişimi, programları Öğretim Görevlisi Sınavına girecek adayların listesini görmek için tıklayınız.