Eylül 2019 SHY-66 Hava Aracı Bakım Personeli Lisansı Modül Sınav Başvurusu

Üniversitemiz Nevşehir Mustafapaşa ve İstanbul Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 28-29 Eylül ve 05-06 Ekim 2019 tarihlerinde SHY-66 B1.1/B2/A1/A2 kategorilerinde modül sınavları yapılacaktır.

Modül sınavlarına ait başvurular 21 Ağustos-11 Eylül 2019 tarihleri arasında http://shy66.kapadokya.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır.

Not-1: Her bir modül sınav ücreti 120 TL (KDV Dahil) olup Üniversitemizden mezun olan ve Üniversitemizde öğrenim gören öğrenciler için %50 indirim uygulanacaktır.

Not-2: Modül sınav ücretlerinin “Garanti Bankası Ürgüp şubesi IBAN: TR10 0006 2001 0410 0006 2980 08” nolu hesaba yatırmaları gerekmektedir. (Açıklama kısmına sınava katılacak adayın adı-soyadı yazılmalıdır.)

Not-3: Hesap alıcı adına mutlaka “Kapadokya Üniversitesi” yazılması gerekmektedir.

Modül sınav takvimi için tıklayınız.