Hazırlık Muafiyet / Seviye Belirleme Sınavı Saat, Salon ve Oturum Bilgileri

2018-2019 akademik yılı güz dönemi hazırlık sınıfı muafiyet /seviye belirleme sınavı Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 10-11 Eylül 2018 tarihlerinde yapılacaktır.

*2017 ve 2018 girişli öğrenciler 10 Eylül 2018 tarihinde yapılacak olan sınavın birinci aşamasında başarılı oldukları takdirde 11 Eylül 2018 tarihinde sınavın ikinci aşamasına girmeye hak kazanacaklardır. İlk aşamada başarılı olan öğrenciler aynı gün Üniversitemiz web sayfasında ilan edileceklerdir.

**2015 ve öncesi girişli öğrencilerin sınavı tek aşamalı olarak 11 Eylül 2018 tarihinde yapılacaktır.

Öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Başarılar dileriz.

Mustafapaşa Yerleşkesi 2016 Girişli Öğrenciler için OPT Sınav Saat ve Oturum Bilgileri için tıklayınız.

Sabiha Gökçen yerleşkesi 2016 Girişli Öğrenciler için OPT Sınav Saat ve Oturum Bilgileri için tıklayınız.