Heliport İşletme Hizmetleri Eğitim Takvimi

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü SHT-EĞİTİM/HAD – Havaalanları Dairesi Eğitim Talimatı kapsamında, Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından verilen “HELİPORT İŞLETME HİZMETLERİ EĞİTİMİ” takvimi yayınlanmıştır. Eğitim takvimi aşağıdaki gibidir.

Eğitim Tarihi

Eğitim Adı

Eğitim Türü

Eğitim Süresi

01-02 Kasım 2018

12-13 Kasım 2018

03-04 Aralık 2018

14 Kasım 2018

Tazeleme Eğitimi

7 saat

28 Kasım 2018

Tazeleme Eğitimi

7 saat

Eğitimlerimiz İstanbul ve Ürgüp/Nevşehir’de yapılmaktadır.

Eğitim başvurularını sem@kapadokya.edu.tr adresine e-posta yoluyla yapabilirsiniz.

Eğitim hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.