Kalite Uygulamaları Kapsamında Yenilenen Ders Programı (Mustafapaşa / Uçhisar / Ürgüp Yerleşkesi İçin)

Duyuru Metni:

Kalite uygulamaları kapsamında, derslik ve uygulama alanlarının kullanımında standardizasyona gidilmiş ve mekan kullanım planımız yenilenmiştir. Yeni standartların uygulanması neticesinde kadromuza yeni öğretim elemanları katılmış ve ders programının değiştirilmesi zorunlu hale gelmiştir. Söz konusu standartların bir an evvel siz öğrencilerimizin faydasına sunulması için ders programlarının dönem içerisinde değiştirilmesi kararlaştırılmıştır.

18 Kasım 2019 Pazartesi günü itibariyle uygulanacak ders programının tüm okulumuza hayırlı olmasını dileriz.

Ders programını indirmek için tıklayınız (Mustafapaşa / Uçhisar / Ürgüp Yerleşkesi).