Nisan 2019 SHY-66 Farkındalık Eğitimi

Üniversitemiz SHY-147 Bakım Eğitimi ve Sınav Kuruluşu bünyesinde, SHY-66 modül sınavlarına girecek adayların teorik bilgi seviyelerinin artırılması amacıyla farkındalık kurslarının düzenlenmesi planlanmaktadır.

Kursların planlanması amacıyla ön talepler toplanacak olup eğitim planlaması Mart ayı içerisinde ilgililere duyurulacaktır.

Adayların, eğitim taleplerini ön talep formunu doldurarak shy66@kapadokya.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Ön talep formu için tıklayınız.

Eğitim saatleri ve ücretleri için tıklayınız.