SHY-66 Hava Aracı Bakım Personeli Lisansı Modül Sınav Başvuruları

Üniversitemiz Nevşehir ve İstanbul Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 19-20 ve 26-27 Ocak 2019 tarihlerinde SHY-66 B1.1/B2/A1/A2 kategorilerinde modül sınavları yapılacaktır.

Ücretlendirme aşağıdaki gibi 2 (iki) grupta yapılacaktır.

• Üniversitemiz mezun ve öğrencileri her bir modül sınavı için 50 TL (KDV Dahil),
  • Modül sınavlarına dışarından katılmak isteyen adaylar her bir modül sınavı için 100 TL (KDV Dahil)

Garanti Bankası Ürgüp şubesi IBAN: TR10 0006 2001 0410 0006 2980 08 (Açıklama kısmına Ad-Soyad ve Modüller, alıcı kısmına ise Kapadokya Üniversitesi yazılacaktır.) nolu hesaba yatırmaları gerekmektedir.

Modül sınavlarına başvuru yapmak isteyen adaylar; sınav başvuru formunda bulunan bütün alanları doldurarak en geç 04 Ocak 2019 tarihine kadar dekontlar ile beraber shy66@kapadokya.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Sınav Başvurularında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

• Başvurular e-posta üzerinden yapılacak olup elden başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurunun tamamlanmasını müteakip adaylara sınav giriş belgesi gönderilecektir.
  • Başvuruların aday tarafından bizzat yapılması gerekmektedir. Bu sebeple her e-posta adresinden bir başvuru kabul edilecektir. Ayrıca tüm evrakların tek bir mail halinde gönderilmesi önemle rica olunur.
  • Başvuru formlarının ıslak imzalı taranmış hallerinin eposta ile gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınav başvuru formunda bulunan bütün alanların doldurulması gerekmektedir. Fotoğrafsız başvurular kabul edilmeyecektir.
  • Sınavlara ilk defa başvuracak adaylar nüfus cüzdanı örneklerini başvuru evrakları ile beraber ilgili mail adresine göndermeleri (shy66@kapadokya.edu.tr) gerekmektedir.
  • 04 Ocak 2019 tarihinden sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır.
  • Modül sınav ücretlerine ait dekontlar, sınav başvuru formu ile beraber gönderilecektir.
    (Not: Modül 7 Bakım Uygulamaları sınavları bir test, iki essay sınavından oluşmaktadır. Her Essay sınavı için ayrı ayrı ücret yatırılmalıdır.)
  • Sınav sonuçları tüm sınavların tamamlanmasının ardından 15 iş gün içerisinde açıklanacaktır.

Modül sınavları başvuru dilekçesi için tıklayınız.

Modül sınav takvimi için tıklayınız.