UNIKOP Personel Eğitim Alma Değerlendirme Sonuçları

UNİKOP Staj Konsorsiyumu çerçevesinde 2020 yılının Mayıs sonuna kadar geçerli olan staj faaliyetlerine ilişkin Üniversitemize 1 personel için kontenjan verilmiştir.

Erasmus+ Unikop Avrupa Staj Konsorsiyumu Personel Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında açılan duyuruya yapılan başvurular; Üniversite idari kadrosunda veya üniversite bünyesinde kurulan araştırma merkezlerinde görevli personel olarak çalışıyor olması, daha önceki dönemde Personel Eğitim Alma faaliyetine katılmamış olması, yabancı dil bilgisi ve ilk kez programa başvurmuş olması dikkate alınarak 1 asil ve 1 yedek olarak değerlendirilmiştir.

ADI SOYADI BİRİM SONUÇ
Ebru UYSAL Çocuk Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Asil *
Erhan CEPE Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Yedek **

*   Hareketliliğin gerçekleşeceği kurumdan, onay yazısı/davetiye/kabul mektubunun 07.01.2019 tarihine kadar teslim etmesi koşuluyla.
** Asil adayın hareketliliği gerçekleştirmemesi durumunda; hareketliliğin gerçekleşeceği kurumdan, onay yazısı/davetiye/kabul mektubunun 01.03.2019 tarihine kadar teslim etmesi koşuluyla.

Gitmeden Önce Teslim Edilecek Belgeler:

• Davet Mektubu (zorunludur)
  • Staff Mobility Agreement (Hareketlilik Anlaşması)
  • Hareketlilik tarihlerinde mecburi görevi olmadığına ve idareden izin aldığına dair belge
  • Erasmus Hibe Sözleşmesi
  • Hareketlilik yapılacak ülkeye giriş için gerekli Vize
  • Hareketlilik tarihlerini ve ülkesinde geçerli Sağlık ve Seyahat Sigortası
  • Ulaşım rezervasyonunu gösterir belge
  • Avro hesap bilgisi ve avro hesap bildirim dilekçesi (UNIKOP proje koordinatörlüğü talebi üzerine)

Dönüşte Teslim Edilecek Belgeler:

• Staff Mobility Agreement (Hareketlilik Anlaşması), davet alınan kurum tarafından kaşe ve imzalı hali,
  • Katılımcı belgesi (Kurumun antetli kâğıdına kaşe & mühürlü)