Uzaktan Öğretim Sistemine Öğrenci Giriş Bilgileri

Uzaktan öğretim sisteminden ders takibi uzaktanogretim.kapadokya.edu.tr/ adresinden yapılmaktadır.

Öğrencilerimiz sisteme kullanıcı adı olarak öğrenci numaralarını, şifre olarak da TC kimlik numaralarını yazarak sisteme giriş yapabilirler.

Kullanıcı Adı:

Öğrenci No

Şifre:

TC Kimlik No

Sisteme giriş hakkında detaylı bilgi http://www.kapadokya.edu.tr/akademik/acik-ve-uzaktan-ogretim-birimi-kilavuzlar adresinde “Uzaktan Öğretim Sistemi Kullanım Kılavuzu sekmesi altında yer almaktadır.

Giriş yapamayan öğrencilerimiz uzaktanogretim@kapadokya.edu.tr veya huseyin.gul@kapadokya.edu.tr adresine mail atabilirler.

Kullanıcı adı ve parola ile portalda oturum açtıktan sonra erişilebilen kişisel çalışma alanları ile öğrenciler, dersler kapsamında sunulan e-öğrenme hizmetlerinden faydalanabileceklerdir. Tüm e-öğrenme portalı bileşenleri derslere kayıtlı olan tüm öğrencilerimize sınırsız açık olacaktır.