Yükseköğretim Kalite Kurulu’na Öğrenci Üye Belirlenmesi

Yükseköğretim Kalite Güvencesi ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Yönetmeliği ve “Yükseköğretim Kalite Kuruluna Öğrenci Üye Belirlenmesine İlişkin İlke ve Esaslar” uyarınca Yükseköğretim Kalite Kurulu’na öğrenci temsilcisi olarak üye olmak isteyen öğrencilerin, başvurularını 15 Mart 2019 tarihine kadar kalite@kapadokya.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Öğrenci Üye başvuru koşulları:

• Lisansüstü programlarda öğrenim görüyor olmak;
  • Yükseköğretim alanında kalite güvencesi deneyimine sahip olmak.

Başvuru formu için tıklayınız.