19 Eylül Dünya Temizlik Günü | Kapadokya Üniversitesi

Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Özel Gün ve Haftalar
Düzenleyen Birim: Sağlık Kültür ve Spor Birimi

19 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında hem dijital ortamda hem de doğada temizlik hareketi başlatıyoruz. Sen de bu harekete katıl, sen de temizliğini yap!

Etkinlik Hakkında

Let's Do It Türkiye, riski en aza indirmek ve farkındalık yaratmak için Dünya Temizlik Günü kapsamında 19 Eylül 2020 Cumartesi günü Dijital Temizlik hareketini organize ediyor.

Amaç, cihazlarımızda zamanla dijital atık haline gelen tüm gereksiz bilgileri silmek, dijital hayatlarımızın organize edilebilmesi ve Dünya Temizlik Günü’nde farkındalık oluşturulması adına tüm kişi ve kurumları Dijital Temizlik hareketine davet ediyor.

Kapadokya Üniversitesi olarak bu hareketi destekliyor, katkı sağlıyoruz.

Dijital Temizlik Hareketine katılmak için digital.worldcleanupday.org adresine kayıt olmak gerekmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Video için tıklayınız.