27 Kasım Satın Almama Günü | Kapadokya Üniversitesi

Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Sosyal Sorumluluk Projesi
Düzenleyen Birim: Sağlık Kültür ve Spor Birimi

27 Kasım Satın Almama Günü'nde tüketimi azaltmak için bu küresel hareketi destekliyoruz.

Sen de 27 Kasım'da ne satın almadıysan bizimle paylaş, bu harekete destekçi ol!

27 Kasım'da tüm gün boyunca satın almadığın şeyleri, görsel olarak ifade edebileceğin fotoğraf, resim ve video gibi malzemelerle  #bugunnealmadım hashtagi ile Instagram’da @kapadokyauniversitesi ve @kapadokyauniversitesisosyal hesaplarımızı etiketleyerek story olarak paylaşmanı istiyoruz. Bu şekilde daha çok kişinin etkinliğe katılmasını sağlayarak, bugüne farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz.

Etkinlik Puanı:5 (Paylaşım yapan öğrencilere eklenecektir.)