AIMS 360° Analitik Vizyon Eğitim Semineri | Kapadokya Üniversitesi

Bitiş Tarihi: 09.03.2021
Etkinlik Türü: Seminer
Düzenleyen Birim: Program

Üniversitemiz etkinlikleri kapsamında analitik bilgi yönetimi konusunda hizmet veren AIMS tarafından "360° Analitik Vizyon Eğitimi" verilecektir.

Etkinliğe kaydolmak için tıklayınız.

Eğitim Semineri Programı:

09:30-09:45   Açılış Konuşması (Prof. Dr. Vesile Şenol, Rektör Yardımcısı)

09:45-10:00   İş Dünyasının Geleceği, Organik Zeka ve Kariyerinizde Analitiğin Rolü (Dr. Tülin Güzel, AIMS Genel Müdür)

10:00-10:30   360 Analitik Vizyon ve Sektörel Uygulama Alanları (K. Doruk Oğuz, AIMS Profesyonel Hizmetler Müdürü)

10:30-10:45   AIMS Analitik Çözüm Bileşenleri (Göktuğ Cenik, AIMS Veri Bilimi Eğitimi)

10:45-12:30   Analitik Uygulamalar

IBM SPSS Statistics (Bahar Önel, AIMS Veri Bilimi Eğitmeni)

IBM SPSS Modeler (Bahar Önel, AIMS Veri Bilimi Eğitmeni)

IBM Cloud pak for DATA- Watson Studio (Göktuğ Cenik, AIMS Veri Bilimi Eğitmeni)