Hakikat Sonrası Çağ | Kapadokya Üniversitesi

Düzenleyen Birim: Program

“Hakikat Sonrası Çağ”

27 Nisan 2020, Pazartesi

10:30-10:45 Açılış Konuşması: Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Kapadokya Üniversitesi Rektörü

10:45-12:00 Birinci Oturum: Genel Bakış: Hakikatten Hakikat Sonrasına

Moderasyon: Bülent Özçelik, Kapadokya Üniversitesi

Prof. Dr. Filiz Zabcı, Ankara Üniversitesi SBF, “Kimin Hakikati ya da Hakikat Bilgisi Kimde?”

Dr. Can Ulusoy, Kapadokya Üniversitesi, “Bir Kavram Üç Dönem: Hakikate Şehadet, Dünyevileşme ve Hakikat Sonrası”

Prof. Dr. Menderes Çınar, Başkent Üniversitesi, “Siyaset, Hakikat ve Türkiye”

Bülent Özçelik, Kapadokya Üniversitesi “Kamusal Tartışmada Hakikatin Varlığı/Yokluğu”

13:00-14:30 İkinci Oturum: Uluslararası İlişkilerde Hakikat ve Sonrası

Moderasyon: Dr. Hikmet Kuran, Kapadokya Üniversitesi

Dr. Umut Yukaruç, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, “Post-truth, Komplo Teorileri ve Dış Politika”

Dr. Halil Burak Sakal, Kapadokya Üniversitesi, İstatistikler ve Gerçekler: Gıda ve Tarım Politikalarından Örnekler

Dr. Nail Tanrıöven, Erciyes Üniversitesi, “Uluslararası İlişkilerde Duygular ve Hakikat Sonrası”

Dr. Hikmet Kuran, Kapadokya Üniversitesi, “İklim Değişikliği: İnkar, Çarpıtma ve Hakikat”

Deniz Gürsoy, Kapadokya Üniversitesi, “Göçmenler ve Hakikatin Yeniden Kuruluşu”

15:00-16:30 Üçüncü Oturum: Medya, Kanaat ve Hakikat

Moderasyon: Berk İlke Dündar, Kapadokya Üniversitesi

Doç. Dr. Esra İlkay İşler, Hacı Bayram Veli Üniversitesi, “Hakikat Sonrası Çağda ‘Yeni Medya’ Bir Kamu İllüzyonu mu?”

Mehmet Atakan Foça, Teyit, “Sosyal Medyada Teyitçilik Deneyimi”

Merve Özdemir, Kapadokya Üniversitesi, “Hakikat Sonrasının İlk Evresi Yankı Odaları: Yalan haber mi Daha Hızlı Yayılıyor Coronavirüs mü?”

Prof. Dr. Hüseyin Köse, Atatürk Üniversitesi, “Dijimodern Çağda Hakikat Sonrası ve Kamu Yararı”

Berk İlke Dündar, Kapadokya Üniversitesi, “Hakikatin Sırtındaki Yük: Political Correctness”

Etkinliğe Katılabilecek Bölümler

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Lisans)

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (Lisans)

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Y. Lisans, tezli ve tezsiz)

Kent, Çevre Yerel Yönetimler (Y. Lisans, tezli ve tezsiz)

İngiliz Dili ve Edebiyatı (Y. Lisans, tezli ve tezsiz)

Etkinliğe katılmak isteyen öğrencilerin Microsoft Teams uygulamasını bilgisayarlarına ya da telefonlarına indirmeleri gerekmektedir.

Bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Android telefonunuza indirmek için tıklayınız.

iOS telefonunuza indirmek için tıklayınız.

Programı kurduktan sonra kullanıcı adı ve şifrelerinizi girerek etkinliğe katılabilirsiniz. Her öğrenci için kullanıcı adı: öğrencinumarası@kapadokya.edu.tr, şifre: İsimtckimlikno şeklinde belirlenmiştir. Giriş yaparken şifre yazımı sırasında programın Türkçe karakteri desteklememesi sebebiyle isminizdeki Türkçe karakterleri uluslararası olan ile değiştirmeniz gerekmektedir. Ayrıca şifre girerken adınızın ilk harfi büyük yazılmalıdır.

Sisteme girişte yaşayacağınız sorunların çözümü için yunusemre.karaman@kapadokya.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Örnek;

Öğrenci Adı: Çağrı