İlkbahar Halı Saha Turnuvası - Kapadokya | Kapadokya Üniversitesi

Bitiş Tarihi: 13.03.2019
Etkinlik Türü: Spor
Düzenleyen Birim: Kulüp

4 Mart 2019 akşamı başlayacak olan Bahar Dönemi Halı Saha Turnuvası başvuruları 25 Şubat – 04 Mart tarihleri arasında Yunus Emre Kocaoğlu’na (0543 634 25 04) yapılacaktır.

• Turnuva 04 Mart akşamı başlayacaktır.
  • Takım oyuncularının Kapadokya Üniversitesi öğrencisi veya personeli olması gerekmektedir.
  • Onaylanan asil ve yedek oyuncu listesinde daha sonra değişiklik yapılamaz.
  • Her oyuncu takım kaptanına katkı payı 10 tl ödedikten sonra kaydı alınır.
  • Her takımın kaptanı, takım oyuncularının Beyannamelerinin olduğu listeleri ve katılım paylarını DOĞA Topluluğuna teslim etmekle yükümlüdür.
  • Maçlar eleme usulü yapılacaktır.
  • Her takımın oyuncuları 6+1 ve en az 3 yedekten oluşmalıdır.
  • Takımlar belirlendikten sonra yayınlanacak olan fikstürde eşleşmeler takip edilebilir.
  • Turnuvayı yöneten hakemlerin Üniversitemizde Öğretim Görevlisi olarak görev yaptığı ve turnuvanın ders kapsamında gerçekleşen etkinliklerden biri olduğu gerekçeleriyle kural dışı her davranış, sözlü veya fiziksel sataşma karşılığında yönerge gereğince cezai işlem uygulanacaktır.

Etkinlik Puanı: 10