Kapadokya Konuşmaları: "Yeni Tip Koronavirüs ve Eğitime Etkisi"

Başlangıç Tarihi: 24.10.2020
Saati: 19:00
Yerleşke:
Yapılacağı Yer: Youtube
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Söyleşi
Düzenleyen Birim: Sağlık Kültür ve Spor Birimi

Kapadokya Konuşmaları'nın konukları Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilimsel Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Figen Çizmeci Şenel ve Türk Diş Hekimleri Birliği Başkanı Prof. Dr. Atilla Ataç. "Yeni Tip Koronavirüs ve Eğitime Etkisi" konulu yayın Dr. Öğr. Üyesi Serdar Sütcü moderatörlüğünde 24 Ekim Cumartesi saat 19:00'da Youtube kanalımızda canlı olarak yapılacaktır.