Kapadokya'da Doğa Fotoğrafçılığı | Kapadokya Üniversitesi

Bitiş Tarihi: 02.03.2018
Etkinlik Türü: Seminer
Düzenleyen Birim: Kulüp

Konuşmacı: Murat Güven (KAFSİD)

Temel Fotoğraf Eğitimleri - IV kapsamında "Kapadokya'da Doğa Fotoğrafçılığı" üzerine semineri düzenlenecektir.

Etkinlik Puanı: 5

Murat Güven Kimdir?

1987 Nevşehir doğumludur. Yurtiçi ve yurtdışında çeşitli üniversite deneyimlerinden sonra 2012 yılında memleketi olan Nevşehir’e dönmüştür. Yaklaşık 5 yıldır fotoğrafla içiçe olan Murat Güven; gece, yıldız, doğa, mimari yapı ve portre alanlarında profesyonel çalışmalar yürütmektedir.

3 yıldır fotoğraflarıyla uluslararası alanda yarışmalara katılan ve 15’e yakın ödül almış olan sanatçı son olarak FIAP Mansiyon ödülü ile birlikte 2017 FIAP Yılın Fotoğrafçısı seçilmiştir.

2018 yılı itibariyle, dünya genelinde faaliyet gösteren bir fotoğraf federasyonu olan FIAP’a bağlı fotoğraf sanatçıları arasında yeralan ve Uçhisar’da bir fotoğraf atölyesi bulunan sanatçı fotoğraf üzerine eğitimler vermeye devam etmektedir.