KÜN Mobil Fotoğraf Yarışması | Kapadokya Üniversitesi

Etkinlik Türü: Yarışma
Düzenleyen Birim: Sağlık Kültür ve Spor Birimi

KÜN Mobile Fotoğraf Yarışması

Haydi, sen de geleceğin hafızasına bir iz bırak!

• Yarışmanın Başlama Tarihi: 16 Mayıs 2020
  • Son Başvuru Tarihi: 5 Haziran 2020
  • Instagram Oylaması: 9-16 Haziran 2020
  • Sonuçların Açıklanması: 17 Haziran 2020

• Birincilik Ödülü: 1.500 TL değerinde hediye çeki
  • Popülerlik Ödülü: 1.500 TL değerinde hediye çeki
  • İkincilik Ödülü: 1.000 TL değerinde hediye çeki
  • Üçüncülük Ödülü: 750 TL değerinde hediye çeki

Kapadokya Üniversitesi Fotoğraf Yarışması

Yarışmanın Konusu: “BENİM ERCİYES’İM”

Yarışma Organizasyonu: Yarışma, Kapadokya Üniversitesi tarafından düzenlenmektedir. Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) yarışmanın yürütülmesini desteklemektedir.

Yarışmanın Amacı:

Gidip de bakmaz olduğumuz, bakıp da görmez olduğumuz; başı dumanlı, eteği karlı Erciyes’in, saatlerle, günlerle, aylarla, mevsimlerle değişen veçhelerini fotoğraflarla kayıt altına almak ve görsel bir arşiv oluşturarak gelecek nesillere aktarmak.

Yarışmaya Katılım Koşulları:

• Yarışmaya katılım ücretsizdir.
  • Yarışma, profesyonel olarak fotoğrafçılık yapmayan herkese açıktır. Düzenleme kurulu ve jüri üyeleri ve bu kişilerin birinci dereceden yakınları yarışmaya katılamazlar.
  • Fotoğraflar mobil cihaz (cep telefonu ve tablet) ile çekilmiş olmalıdır.
  • Her yarışmacı en fazla 4 (dört) adet dijital (sayısal) renkli veya siyah-beyaz fotoğraf ile yarışmaya katılabilir.
  • Yarışmaya katılan fotoğrafların yapısı değiştirilmemiş olmalıdır. Deneysel kategori olmadığı için fotoğrafların orijinalinde olmayan herhangi bir objenin eklenmesi veya çıkarılması kural ihlali sayılır. Jürinin takdiri bu konuda esastır.
  • Yarışmanın konusu dışındaki (Erciyes Dağı) fotoğraflar değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Katılımcı, yarışma için gönderdiği tüm fotoğrafların kendisine ait olduğunu ve tüm izinlerinin alındığını kabul, beyan ve taahhüt eder. Katılımcının kendisine ait olmayan fotoğraflar ile yarışmaya katılması ve fotoğraflar üzerinde değerlendirme kurulunu yanıltmaya yönelik her türlü müdahale ve değişiklik kural ihlali sayılır ve diskalifiye sebebidir.
  • Kural ihlalinin tespit edilmesi halinde katılımcının elde ettiği ödül, unvan ve tüm kazanımları geri alınır. Ödül yeri boş bırakılır. Ödül verilmişse, ödül sahibinin ödülü iade etmesi gerekir. Bu iptal durumu, dereceye girmiş veya girememiş diğer yarışmacılara talep hakkı doğurmaz.
  • Yarışmaya katılmak için @kapadokyauniversitesi instagram hesabını takip ediniz, paylaştığınız fotoğraflarda #benimerciyesim #benimkapadokyam etiketlerini kullanmak ve @kapadokyauniversitesi hesabını etiketlemeniz gerekmektedir.

Yarışma şartnamesi için tıklayınız

Etkinlik Puanı: Yarışma şartnamesindeki kurallara uygun bir şekilde başvuru yapmış ve gönderdiği fotoğraf veya fotoğraflar seçici kurul tarafından değerlendirmeye alınmış olan tüm Kapadokya Üniversitesi öğrencileri, dereceye girip girmediklerine bakılmaksızın, 10 etkinlik puanı almaya hak kazanırlar.