KÜN Psikoloji Günü | Kapadokya Üniversitesi

Bitiş Tarihi: 12.05.2019
Etkinlik Türü: Özel Gün ve Haftalar
Düzenleyen Birim: Kulüp

10 Mayıs Psikologlar Günü vesilesiyle 12 Mayıs Pazar günü Ürgüp'te düzenlenecek olan etkinlik programı:

Ürgüp Belediyesi Turgut Özal Kültür Merkezi:

• 11.00 - Depresyon, Renk Algısı vb. Konular Üzerine Sunumlar (KÜN Psikoloji Bölümü Öğrencileri)
  • 12.30 - Ergen Beyni ve Başarıda Doğru Bilinen Yanlışlar (KÜN Psikoloji Bölüm Başkanı Ferihan Tanrıkut)
  • 13.30 - Etrafımızı Saran Yangın: Bağımlılık (KÜN Dr. Öğr. Üyesi Psikiyatrist İbrahim Karakaya)
  • 14.30 - Sınav Kaygısı (Aile Danışmanı Hasip Hakverir)
  • 21.00 - “Her Çocuk Özeldir” Film Gösterimi

Ürgüp Cumhuriyet Meydanı:

• 15.00 - Psikoloji Testleri, Deneyler ve Dert Ağacı
  • 15.30 - Ödüllü Yarışmalar
  • 16.30 - Dans
  • 17.00 - Müzik

Etkinlik Puanı: 5 (tüm programlar)

Not: Etkinlikler ücretsiz ve herkese açıktır.