Psikodrama Tanıtım Konferansı | Kapadokya Üniversitesi

Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Seminer
Düzenleyen Birim: Kulüp

Etkinlik Psikoloji, Sosyal Hizmetler, Çocuk Gelişimi öğrencilerine açıktır. Etkinliğe katılanlara sertifika verilecektir.

Mustafapaşa ve Ürgüp Yerleşkesinden servis kalkacaktır.​

İletişim için Berat Emre Üstel 05312017732

Şeref Algur

1989 yılında Ankara Üniversitesi Psikolojik Danışma bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra Yüksek Lisansını tamamlamıştır.

Avrupa Psikoterapi derneğinin (EAP) akredite edilmiş kurumsal üyesi olarak faaliyet gösteren ve FEPTO onaylı diploma veren İstanbul Psikodrama Enstitüsünün de (1999-2008) Psikodrama Eğitimi Üst aşama programını da tamamlayarak Psikodrama Terapisti Diplomasını almıştır. Üst aşama tezinde “Psikodrama ve Tasavvuf” felsefesini ele almıştır.

Algur, aynı kurum bünyesinde psikodramatist yetiştirme yetkisi veren eğiticinin eğitim programını tamamlayarak “Psikodrama Eğitimcisi” unvanını almıştır. Brief London’ dan “Çözüm Odaklı Terapi” eğitimini tamamlamıştır. Algur, Kayseri Psikodrama Enstitüsü ve Aile Danışma Merkezinin kurucusudur.