Sürdürülebilir Gastronomi Çalıştayı



Başlangıç Tarihi: 26.03.2021
Saati: 15:00
Yerleşke:
Yapılacağı Yer: Zoom
Bitiş Tarihi: 26.03.2021
Etkinlik Türü: Atölye Çalışması
Düzenleyen Birim: Program

Çalıştaya katılmak için tıklayınız.

Çalıştay Dili: Türkçe ve İngilizce

15:00 Açılış 

Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Rektör, Kapadokya Üniversitesi

Prof. Dr. Ahmet Aktaş, Kapadokya Üniversitesi

Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer, Kapadokya Üniversitesi

Konuşmacılar

15:15  "Gıda İsrafının Gastronominin Sürdürülebilirliği Üzerindeki Etkisi", Prof. Dr. Murat Doğdubay, Balıkesir Üniversitesi

15:30  "Sürdürülebilir Gastronomi Üzerine İyi Uygulamanın Etkisi: Otellerdeki Yemek İsrafı", Kenan Demirel, Papillon Otelleri Grup Yiyecek & İçecek Operasyon Direktörü

15:45  "Fazla Gıda Değerlendirilmesi ve Yönetimi", Ülkay Atmaca, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği

 

16:00  "Sürdürülebilir Gastronomi için Yeni Yaklaşımlar ", Prof. Dr. Mehmet Sarıışık, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi

16:15  "Yiyecek ve İçecek Değer Zinciri ve Gastronomi", Doç. Dr. Muhammet Kesgin, Uluslararası Konaklama ve Hizmet İnovasyonu, Sounders İşletme Fakültesi,  Rochester Teknoloji Enstitüsü

16:30  "Yeşil Restoranlar ve Sürdürülebilirliğe Etkisi", Scott Loretan (Keynote Speaker), Sodexo, Başkan Yardımcısı

 

 

 



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız