Voleybol Turnuvası - Bahar | Kapadokya Üniversitesi

Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Spor
Düzenleyen Birim: Kulüp

9 Nisan 2019 tarihinde başlayacak KÜN Bahar Dönemi Voleybol Turnuvası başvuruları 25 Mart – 8 Nisan tarihleri arasında Yunus Emre Kocaoğlu’na ( 0543 634 25 04 ) yapılacaktır.

• Her takımın oyuncu sayısı 6 ( 2si kız ) ve en az 6 yedekten oluşmalıdır,

• Takım oyuncularının Kapadokya Üniversitesi öğrencisi veya mezunu olması gerekmektedir,

• Turnuva 9 Nisan 2019 akşamı Ürgüp Gençlik Merkezi Kapalı Spor Salonunda başlayacaktır,

• Öğrencilerin gidiş ve dönüş servisleri okul tarafından organize edilecek olup saat bilgisi takım kaptanlarıyla turnuvadan önce paylaşılacaktır.

• Takım kaptanları, takım listeleri ve oyuncular tarafından doldurulmuş beyannameleri en geç 8 Nisan’a kadar teslim etmiş olması gerekmektedir.

• Turnuva Olimpik kurallara uygun yapılacak olup takım sayısına göre set ve bitiş sayısı değişiklik gösterebilir

• Takım Kaptanlarıyla ilan edilen tarihte kuralar çekilip, fikstür hazırlanacaktır.

NOT: Saat 23:00 ‘da biten maçlar için okulumuz ve KYK Yurtlarında kalan oyuncuların ( sadece oyuncular ) yurt giriş saatinin organize edilebilmesi için bilgisini takım kaptanına ulaştırması gerekmektedir. Adını yazdırmayan oyuncu yurt giriş saatinden kendisi sorumludur.