Yaşayan Mutfak Akımı, Mutfakta Başarıya Giden Yol ve Biz Türk Şeflerin Swot Analizi | Kapadokya Üniversitesi


Yaşayan Mutfak Akımı, Mutfakta Başarıya Giden Yol ve Biz Türk Şeflerin Swot Analizi



Başlangıç Tarihi: 28.02.2020
Saati: 16.30
Yerleşke: Kapadokya Yerleşkesi
Yapılacağı Yer: Uçhisar Yerleşkesi Konferans Salonu
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Seminer
Düzenleyen Birim: Sağlık Kültür ve Spor Birimi

AJWA Cappadocia'nın Şef kökenli Yiyecek İçecek Direktörü Hüseyin Bölük "Yaşayan Mutfak Akımı, Mutfakta Başarıya Giden Yol ve Biz Türk Şeflerin Swot Analizi" konu başlıkları ile sizlerle birlikte olacak...



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız