Yaz Tavla Turnuvası | Kapadokya Üniversitesi

Bitiş Tarihi: 24.06.2021
Etkinlik Türü: Yarışma
Düzenleyen Birim: Kulüp

KÜN Ailesi Tavla Turnuvası'nda Buluşuyor!

Turnuva çevrim içi uygulama üzerinden oynanacaktır ve tüm öğretim elemanı, idari personel, öğrenciler ve Mezun Kart sahibi mezunlarımıza açıktır.

Katılım kontenjan ile sınırlıdır.

TURNUVA BİLGİLERİ

• Turnuvaya katılım sağlayan tüm öğrenciler 5 etkinlik puanı almaya hak kazanır.

Turnuva Kuralları:

• Ön eleme eşleşmeleri uygulama tarafından gerçekleştirilecek kura ile belirlenecektir.

• Turnuva uygulamasına kayıt telefon numaraları üzerinden gerçekleşmektedir.

• Bilgisayar, tablet veya telefondan katılabilirsiniz.

• Maçlar tüm KÜN Ailesi tarafından canlı izlenebilir.

• Her bir oyun 5 puandır.

• Ön elemeler tek maç üzerinden eleme usulü ile yapılır.

• Çeyrek Final, Yarı Final ve 3.'lük maçı 3 maç üzerinden yapılır. 3 maçta 2 maç kazanan bir üst tura geçer.

• Final Maçı, 5 maç üzerinden yapılır. 5 maçın 3 maçını kazanan şampiyon olur.

Turnuvaya katılım için kayıt formunun 16.06.2021 Salı  saat: 15:00’ye kadar doldurulması gerekmektedir.

Kayıt formuna buradan ulaşabilirsiniz.

KVKK metnine ulaşmak için tıklayınız.

Ödüller:

• 1.’ye:              JBL Go 3 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

• 2.’ye:              Ldnıo 10000 Mah Hızlı Şarj 3. Nesil POWERBANK

• 3.’ye:              Sedef Tavla Seti,

Diğer ödüller:

• Ödül 1:           İlk 3'e plaket.

• Ödül 2:           Turnuvaya katılan herkese uygulamaya bireysel kayıtlarında %20 bonus.

• Ödül 3:           İlk üçe giren kişilere uygulama tarafından(https://tavlaturnuva.com) organize edilen diğer tavla turnuvalarında kullanması için;

1.Olana  150 tl değerinde

2.Olana  100 tl değerinde

3.Olana 50 tl değerinde ödül

Sistem Kuralları:

• Katılımcılar fotoğraflarını kendileri için oluşturulan sisteme yükleyebilirler.

• İnternet tarayıcıları (Google Chrome,Safari) üzerinden sisteme giriş yapılarak oynanabilmektedir. Ek program veya uygulama kurulumu gerektirmez.

• Turnuvaya kayıt olanlara SMS ile gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

• Oyun içi sohbet kutusu mevcuttur, dilenirse kullanılabilir konuşmalar 3. kişilere kapalıdır.

- Oyunlar süreli olarak oynanır;

• 1. Ön Elemede: Müsabakada her oyuncuya toplam 25 dakika, her hamle içinse 15 saniye süre verilir. Oyuncu hamlesini, verilen 15 saniyelik süre içinde yapmaz ve süresini aşarsa, kendisi için verilen 25 dakikalık zaman diliminden hamlesini bitirene kadar geçen süre geriye doğru düşmeye başlar. Bu zaman ve süre ekranda her iki oyuncu için de ayrı ayrı belirtilir. Müsabaka bitmeden önce 25 dakikalık zamanını tüketen oyuncu mağlup sayılır.

• Diğer Maçlar: : Müsabakada her oyuncuya toplam 15 dakika, her hamle içinse 15 saniye süre verilir. Oyuncu hamlesini, verilen 15 saniyelik süre içinde yapmaz ve süresini aşarsa, kendisi için verilen 15 dakikalık zaman diliminden hamlesini bitirene kadar geçen süre geriye doğru düşmeye başlar. Bu zaman ve süre ekranda her iki oyuncu için de ayrı ayrı belirtilir. Müsabaka bitmeden önce 15 dakikalık zamanını tüketen oyuncu mağlup sayılır.

• Final Maçı: Müsabakada her oyuncuya toplam 15 dakika, her hamle içinse 15 saniye süre verilir. Oyuncu hamlesini, verilen 15 saniyelik süre içinde yapmaz ve süresini aşarsa, kendisi için verilen 15 dakikalık zaman diliminden hamlesini bitirene kadar geçen süre geriye doğru düşmeye başlar. Bu zaman ve süre ekranda her iki oyuncu için de ayrı ayrı belirtilir. Müsabaka bitmeden önce 15 dakikalık zamanını tüketen oyuncu mağlup sayılır.

• SMS yolu ile belirtilen müsabaka gün ve saatinde oyuncular masada olmak zorundadır. Oyun başlangıç saatinden 15 dakika içinde oyun masasında olmayan oyuncu hükmen mağlup sayılır.

Turnuva Takvimi:

Not: Kesinleşmiş turnuva takvimi 16.06.2021'de SMS ile iletilecektir.

17.06.2021 Perşembe Günü (Ön Eleme,)

• 1.Ön Eleme

512 kişi saat 19:00 de tek maç üzerinden karşılaşıyor

• 2.Ön Eleme

256 kişi saat 21:00 de tek maç üzerinden karşılaşıyor

18.06.2021 Cuma Günü (Ön Eleme)

• 3.Ön Eleme

128 kişi saat 19:30 da tek maç üzerinden karşılaşacak.

• 4.Ön Eleme

64 kişi saat 21:30 de tek maç üzerinden karşılaşacak.

19.06.2021 Cumartesi Günü (Mola)

20.05.2021 Pazar Günü (Ön Eleme)

• 5.Ön Eleme

32 kişi saat 14:00 de tek maç üzerinden karşılaşacak.

• 6.Ön Eleme

16 kişi saat 19:00 de tek maç üzerinden karşılaşacak.

21.05.2021 Pazartesi Günü (Çeyrek Final)

• Çeyrek Final

8 Kişi saat 20:00 de 3 maç üzerinden karşılaşacak.

22.05.2021 Salı Günü (Yarı Final)

• Yarı Final

4 kişi saat 20:00 da 3 maç üzerinden karşılaşacak.

23.05.2021 Çarşamba Günü (3.’lük Maçı)

• 3.’lük Maçı

4 kişi saat 20:00'de 3 maç üzerinden karşılaşacak.

24.05.2021 Perşembe Günü (Final Maçı)

• Final

2 kişi saat 19:00'da 5 maç üzerinden karşılaşacak.

Turnuva ile ilgili soru, görüş ve sorunlarınızı sks@kapadokya.edu.tr’ye iletebilirsiniz.