2014 Yılı Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı | Kapadokya Üniversitesi

2014 Yılı Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı

Yüksekokulumuz 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı 10 Mayıs 2014 tarihinde Mustafapaşa yerleşkesi eski ilkokul binasında coşku içerisinde kutlandı.

Törene Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kültür Bakanlığı Eski Müsteşar Yrd. ve TRT Eski Genel Müdür Yrd., Destekçimiz Dr. Zeynel Koç, Ürgüp Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Erciyes Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO Müdürü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Nevşehir Tabiat Varlıklarını Koruma Eski Bölge Müdürü Mevlüt Coşkun, THY AO Yer Operasyon Standartları Doküman Yönetim Müdürü Mehmet Tayfur Doğan, THY Nevşehir İstasyon Müdürü Osman Taha Küçük, Denizbank Şube Müdürü Tuncay Toprak, yüksekokulumuz Mütevelli Heyeti Başkanı Alev Alatlı, Yüksekokul Müdürü v. Füsun Hepdinç, yüksekokulumuz öğretim elemanları, öğrencileri ve veliler katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasını müteakip İlke Eğitim ve Sağlık Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Alev Alatlı’nın açılış konuşması ile başladı.

Ardından Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan günün anlam ve önemine dair yaptıkları konuşmalarda mezun öğrencileri tebrik edip iş hayatlarında başarı dileklerini ilettiler.

Törenin öğrencilere yönelik kısmı iki bölümde gerçekleşti. İlk bölümde yüksekokulumuzun dereceye giren ilk üç öğrencisine şed kuşatıldı. Dereceye giren öğrencilerden; okul birincisi İnternet ve Ağ Teknolojileri programından Hülya Coşkun’a ve okul ikincisi Atçılık ve Antrenörlüğü programından Ethem Kaya’ya ödüllerini Mütevelli Heyet Başkanı Alev Alatlı, okul üçüncüsü Uçak Teknolojisi (İstanbul) programından Tolga Kakçıgaz ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (ING) programından Oğuz Kaan Yılmaz’a ödüllerini Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver takdim etti.

İkinci bölümde ise, programlarımızdan mezun olan öğrencilerimizin diploma törenleri gerçekleştirildi. Bu önemli günde öğrencilerimizi yalnız bırakmayan tüm değerli konuklarımıza ve velilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz. 2014 yılı mezunu tüm öğrencilerimize gelecek için sağlık, mutluluk ve iyi birer kariyer dileriz.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız