Alev Alatlı’dan THY Teknik A.Ş.’de Söyleşi | Kapadokya Üniversitesi

Alev Alatlı’dan THY Teknik A.Ş.’de Söyleşi

Mütevelli Heyet Başkanımız Alev Alatlı, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. tarafından düzenlenen söyleşide eğitim, teknoloji ve düşünce tarihi üzerine konuştu.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdür Yardımcıları Fazıl Çiftçi ve Hüseyin Sağlam; İnsan Kaynakları Başkanı Yakup Arslan; Eğitim Başkanı Dr. Mahmut Demirkan; Üniversitemiz Mütevelli Heyet Koordinatörü Funda Aktan, Teknik A.Ş. çalışanları ile Kapadokya Üniversitesi öğretim elemanları ve öğrencilerinin dinleyici olarak katıldığı söyleşide Alatlı, Batı toplumlarının ve yakın çevrenin çok iyi analiz edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Alatlı, konuşmasında Batının güncel bilgi birikiminin eğitim sistemine hızlı bir şekilde dahil edilmesi gerektiğini, eğitimin öncelikli amaçlarının gençlerin dünyayı değerlendirebilir hale getirilmesi ve onların ufkunu genişleterek, bütünü görmelerini sağlayabilmek olduğunu söyledi ve gençlere "Dünyada ne olup bitiyor bilmeli, takip etmelisiniz, dünyayı tanımazsanız dünyanın maskarası olursunuz!" şeklinde seslendi.

Mütevelli Heyet Başkanımız Alatlı’ya THY Teknik A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Çiftçi tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Biz de ev sahipliği için THY Teknik A.Ş.’ye teşekkür ediyoruz.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız