Diş Hekimliği Fakültemizde Uygulamalı Eğitim Başladı | Kapadokya Üniversitesi

Diş Hekimliği Fakültemizde Uygulamalı Eğitim Başladı

Diş Hekimliği Fakültemizde yüz yüze uygulamalı eğitimler pandemi tedbirleri kapsamında başladı.

Üniversitemiz, Covid-19 için gerekli tüm önlemleri alarak 44 saati canlı sunum, 40 saati yüz yüze eğitim olmak üzere derslere başladı. Öğrencilerimiz, pandemi kuralları kapsamında 12 kişilik gruplar halinde pratik eğitim yapma şansı buldular.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Sütcü, “Öğrencilerin gelişimini görebilmek için uygulamalı eğitimleri küçük gruplar halinde yaparak, öğrencilerle birebir ilgilenebileceğiz.” dedi ve yüz yüze eğitimin önemine dikkat çekti.

İlk derste öğrencilerimize önlükleri ve gerekli hijyen ekipmanları dağıtıldı ve öğrencilerimiz sosyal mesafe kurallarına uyarak derslere başladı. Aynı zamanda uzaktan eğitim alan diğer öğrencilerimiz de, canlı olarak aktarılan dersleri üniversitemizin eğitim sisteminden takip etti.

Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerimiz Covid-19 tedbirleri kapsamında gruplar halinde yüz yüze eğitime devam edecek.