Öğrenciler
Öğrenci İşleri Otomasyonu
Açık - Uzaktan Öğretim Birimi
Akademik Takvim
Bilgi Paketi
Öğrenci Konseyi
Öğrenci Toplulukları
Staj ve Uygulamalı Eğitimler
Öğrenci Adayları
Puanlar ve Kontenjalar
Ücret ve Burs Sistemi
Konaklama İmkanı
Eğitim ve İstihdam İşbirlikleri
Meslek Seçimi
Dikey Geçiş
Yatay Geçiş
Yatay Geçiş Kontenjanları
Yatay Geçiş Takvimi
Başvuru Koşulları
Sıkça Sorulan Sorular
Mezunlar
Mezunlar Derneği
Mezun Veritabanı
Mezuniyet Töreni Fotoğrafları
Bölümler & Programlar
Uygulama & Araştırma Merkezleri
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Çevreci Beşeri Bilimler Merkezi
Çocuk Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi
Fizik Tedavi ve Sağlıklı Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkez
İHA Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi
İlk Yardım Eğitim Merkezi
Sıcak Hava Balonu ve Hava Gemisi Uygulama ve Araştırma Merkezi
Slot Hizmet Merkezi
Sosyal ve Stratejik Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi
Kapadokya Turizmi Veri İşleme, Yenilik ve Proje Esaslı Uygulama ve Araştırma Merkezi
Kapadokya Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Sürekli Eğitim Merkezi
İlk Yardım Eğitim Merkezi
SHT-66L HS Sınav Merkezi
Personel Belgelendirme Sınav Merkezi
Modül Sınav Merkezi
Kariyer Kapısı
KÜN Sürdürülebilirlik
Hakkımızda
Üniversite Yönetimi
Üniversitemiz
Eğitim Yöntemimiz
Tanıtım Broşürleri
Bültenler
KÜN Sürdürülebilirlik
Logolar & Kurumsal Kimlik
KÜNKART
Kişisel Verilerin Korunması
Akademik
Açık - Uzaktan Öğretim Birimi
Ön Lisans Programları
Lisans Programları
Lisansüstü Programları
Öğrenme ve Öğretmeyi Geliştirme
Araştırma
Yayınlarımız
Çift Ana Dal - Yan Dal Programları
Yabancı Dil Öğretimi
Akademik Takvim
Ders Kataloğu
Uluslararası
Kütüphane
İletişim
English
KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU
Ağız ve Diş Sağlığı
Ameliyathane Hizmetleri
Anestezi
Bilişim Güvenliği Teknolojisi
Bilgisayar Programcılığı
Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri
Diş Protez Teknolojisi
Diyaliz
Fizyoterapi
İlk ve Acil Yardım
İnsansız Hava Aracı Teknolojisi ve Operatörlüğü
Odyometri
Optisyenlik
Patoloji Laboratuvar Teknikleri
Radyoterapi
Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri
Tıbbi Laboratuvar Teknikleri
Turist Rehberliği
Uçak Teknolojisi
Uçuş Harekat Yöneticiliği
BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
İngiliz Dili ve Edebiyatı
Psikoloji
İngilizce Mütercim ve Tercümanlık
Türk Dili ve Edebiyatı
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ
Diş Hekimliği
İKTİSADİ, İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
Yönetim Bilişim Sistemleri
MİMARLIK, TASARIM ve GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
Şehir ve Bölge Planlama
Grafik Tasarımı
SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU
Çocuk Gelişimi
Beslenme ve Diyetetik
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon
Dil ve Konuşma Terapisi
Odyoloji
Ebelik
Hemşirelik
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Havacılık Yönetimi
Havacılık Elektrik ve Elektroniği
Uçak Gövde ve Motor Bakımı
Turizm Rehberliği
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM, ÖĞRETİM VE
ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ
Örgün Yüksek Lisans Programları
Uzaktan Yüksek Lisans Programları
Doktora Programları
Ana Sayfa
Haberler & Etkinlikler
Haberler
Divan Grup Yöneticileri Geleceğin Şefleri ile Bulu...
Divan Grup Yöneticileri Geleceğin Şefleri ile Buluştu
Divan Grup yöneticilerinin katılımıyla “Yeme-İçme Sektöründe Dijital Pazarlamanın Son Durumu” başlıklı seminer üniversitemizde düzenlendi.
13 Şubat 2020 tarihinde Uçhisar Sanat Yerleşkemizde düzenlenen seminerde, Gastronomi ve Mutfak Sanatları programı ile Aşçılık bölümü öğrencileriyle buluşan Divan Grup Genel Müdürlük Dijital Dönüşüm ve IT Direktörü Doğan Mersin ve Divan Oteller Satış Direktörü Deniz Dikkaya, dijitalleşmenin geldiği nokta ile yeme-içme sektöründe dijital pazarlamanın son durumu hakkında konuştu.
Sektörde karşılaştığı olaylara değindikten sonra Gastronomi pazarlaması ve dijital pazarlamanın etkisi hakkında önerilerde bulunan ve tecrübelerini geleceğin şefleri ile paylaşan Deniz Dikkaya, “Gençler, işinizi öğreneceksiniz, mesleğinize hakim olacaksınız, bütün dünya mutfaklarını bileceksiniz ama ekstra olarak da yaptığınız şeyi iyi bir şekilde paylaşacaksınız. Yaptığınız şeyi iyi paylaşmazsanız çok başarılı olabileceğinizi ya da sizi tatmin edecek bir başarıya ulaşabileceğinizi düşünmüyorum. Ben sizlere geleceğin işletmecileri ve yöneticileri olarak bakıyorum. Şunu asla unutmayın ki, bir restoran açtığınızda bu işletmeye para kazandıracak dört yol vardır ve bu dört yolun hepsini iyi uygulayan işletmeler dünya markası olurlar. Bizi dünya markası yapabilecek bu dört yol: müşteri sayısını artırmak, adisyon tutarını artırmak, sürekli müşteriyi artırmak ve sadakati artırmak. İşte bu sadakati artırmak olarak ifade ettiğimiz maddeyi gerçekleştirmek için bize gerekli olan şey ise dijital pazarlama teknikleridir” şeklinde konuştu. Dikkaya daha sonra, sosyal medya ve dijital pazarlamayla ilgili sunum
u
eşliğinde önemli bilgiler verdi.
Gastronomi alanının geleceği ve değişebilecek şeyler hakkında öğrencilerle karşılıklı etkileşim içinde bir seminer veren Doğan Mersin ise, “Dijital pazarlamadan sonra şu an yaşadığımız evreye dijital iş dünyası diyoruz. Bazı uzmanların görüşüne göre dijital iş 2020’lerden sonra otonom işe doğru dönüşecek. Artık bazı kararlar yapay zeka ile verilmeye başlanacak, otonom hareket eden cihazlar ortaya çıkmaya başlayacak yani insanın dahil olduğu birçok iş, robot ve araçlara aktarılacak. Aslında bize çok uzak görünen trendler hayat tarzlarını da değiştirdiği için bizim doğrudan işimizi etkileyecekler. Bu yüzden kendi işinizdeki yenilikleri takip ederken başka alanlarda da ne oluyor mutlaka izleyin” şeklinde konuştuktan sonra sektördeki değişim başarısını yakalayan bazı işletmelerden ve otonom sürecin doğuracağı farklılıklardan bahsetti.
Paylaş
Diğer Haberler
Tümü
Kapadokya Üniversitesi’nden Genç Kalemlere Açık Davet: “Cumhuriyet’in Yeni Yüzyılı” Öykü Yarışması Başlıyor!
02 Nisan 2024
Kapadokya Üniversitesinden “Öz Geçmiş Hazırlama ve Mülakat Simülasyonları” Eğitimi
28 Mart 2024
Van Turizm Master Planı (2024-2028) Tanıtımı Bakan Mehmet Nuri Ersoy'un Katılımıyla Gerçekleştirildi
27 Mart 2024
Kapadokya Üniversitesi’nden Tarihi Başarı
26 Mart 2024
Kapadokya Üniversitesi’nden Çevreci Öğrencilere Büyük Ödül
21 Mart 2024
Kapadokya Üniversitesi’nin İki Bölümü Akredite Edildi
16 Mart 2024
“Samsun Turizm Master Planı (2024-2028)” Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Katıldığı Programla Tanıtıldı
15 Mart 2024
Gaziantep Kuzeyşehir Alev Alatlı Eğitim ve Sanat Merkezi Açıldı
15 Mart 2024
“Doğada Acil Müdahale Eğitimi” Kapadokya Üniversitesi Ev Sahipliğinde Gomeda Vadisinde Yapıldı
10 Mart 2024
Alev Alatlı’ya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Tarafından “Vefa Ödülü”
08 Mart 2024
Alev Alatlı Kapadokya Üniversitesi'nde Gerçekleştirilen Panel ile Anıldı
07 Mart 2024
Klinik Nütrisyonun Mihenk Taşları II - Kapadokya Diyetisyen Buluşmasını Gerçekleştirdik
06 Mart 2024
8. Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi’ne Katıldık
06 Mart 2024
Halkbank’tan Funda Aktan’a “Alev Alatlı Özel Ödülü”
05 Mart 2024
Bölümler Arası Voleybol Turnuvamız Sona Erdi
05 Mart 2024
Kapadokya Lisansüstü Seminerlerinde “İlham Verici Hikâyeleriyle Gastronominin Kadınları” Konuşuldu
05 Mart 2024
Yapımcı ve Yönetmen Semih Kaplanoğlu Kapadokya Sürdürülebilirlik Konuşmalarının Konuğu Oldu
04 Mart 2024
Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve Öğrencilerimiz, Antalya Diplomasi Forumuna Katıldılar
01 Mart 2024
Üniversitemiz, ORAN Kalkınma Ajansıyla İmzaladığı İş Birliği Protokolü Kapsamında ‘Uçak Bakım Teknisyeni’ Yetiştirecek
23 Şubat 2024
Altındağ Alev Alatlı Bilim Merkezi Açıldı
09 Şubat 2024
E-Bülten Kayıt
Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.
Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için
tıklayınız
Onay Veriyorum