Doç. Dr. Ömer Engin Bulut TDB Akademi'de Eğitim Verdi | Kapadokya Üniversitesi

Doç. Dr. Ömer Engin Bulut TDB Akademi'de Eğitim Verdi

TDB Akademi tarafından düzenlenen Ağız-Diş Sağlığı Teknikeri Yetkinlik Geliştirme Programının (YGP ADT 001) II. Modülü, yüksekokulumuzun ağız ve diş sağlığı programı öğretim elemanlarından Doç. Dr. Ömer Engin Bulut’un katılımıyla 9 Ekim 2016 tarihinde Ankara’da yapıldı.

Diş hekimliği mesleği, yoğun ekip çalışması gerektiren bir uygulamadır. Ekipte yeralan kişilerin bilgi ve beceri düzeyleri kadar, birbirleri ile aynı dili konuşuyor ve birbirleriyle uyum içerisinde hareket ediyor olmaları da klinik çalışmalarının başarısını belirleyecek olan temel kıstaslar arasında.

Bu hizmet sunumunun kalitesinin sadece diş hekiminin eğitim ve becerisine bağlı olmadığı, ağız ve diş sağlığı ile diş protez teknikerinden tedarikçilere kadar tüm çalışanların niteliğine ve birbirleriyle olan uyumuna da bağlı olduğu görülmektedir. Bu nedenle yardımcı personelin eğitimli olması günümüzde yasal bir zorunluluk hâline gelmiştir.

Bu gerçekler ışığında üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olan yüksekokulumuzun ağız ve diş sağlığı programı öğretim elemanlarından Doç. Dr. Ömer Engin Bulut, Türk Dişhekimleri Birliğinin Ağız-Diş Sağlığı Teknikeri Yetkinlik Geliştirme Programı (YGP ADT 001) kapsamında 9 Ekim Pazar günü düzenlenen eğitimde bilgi ve birikimlerini katılımcılar ile paylaşma imkânı buldu.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız