Gaziantep Valisi Gül, Başkan Şahin ve Milletvekilleri Üniversitemizi Ziyaret Etti | Kapadokya Üniversitesi

Gaziantep Valisi Gül, Başkan Şahin ve Milletvekilleri Üniversitemizi Ziyaret Etti

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri üniversitemizi ziyaret etti.

Nevşehir’de düzenlenen “Gaziantep Tanıtım Günleri” etkinliğine katılmak üzere Nevşehir’e gelen Gaziantep heyeti, üniversitemizin Mustafapaşa Yerleşkesinde bulunan idari binamızı ziyaret ettikten sonra Medrese binamızda yer alan Slot Hizmet Merkezini ziyaret ederek Kapadokya bölgesindeki sıcak hava balonculuğu faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleriyle birlikte Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut da yer aldı.

 


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız