Havalimanları Kapadokya Üniversitesi Öğrencilerine Emanet | Kapadokya Üniversitesi

Havalimanları Kapadokya Üniversitesi Öğrencilerine Emanet

Türkiye’de havalimanı yer hizmetlerinde faaliyet gösteren ilk şirket olan Havaş, nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak üzere öğrencilerimize sınav düzenledi.

Yurtiçinde 26, yurtdışında ise 2 istasyonda olmak üzere 200'den fazla havayolu şirketine yer hizmeti servisi veren HAVAŞ, istenilen pozisyonlara uygun aday profili belirlenmesine yönelik asgari düzeyde sahip olunması gereken yetenekler, bilgi, beceri ve davranışların ölçülmesi amacıyla önceki yıllarda üniversitemizle yapılan eğitimde iş birliği anlaşması kapsamında Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programı öğrencilerini çeşitli sınavlara tabi tuttu.

Sınav ve mülakat aşamasını takip eden süreçte başarılı olan adaylara şirketin Nevşehir ve Sivas istasyonundan görevlendirilen eğitimci personeller tarafından iş başı eğitimler verildi. Öğrencilerimiz üniversitede aldıkları eğitimi uygulamak üzere şirketin hizmet verdiği iki farklı havalimanında görev yapacaklar.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız