Havayolu Şirketleri Öğrencilerimizi Tercih Ediyor | Kapadokya Üniversitesi

Havayolu Şirketleri Öğrencilerimizi Tercih Ediyor

Çelebi Hava Servisi, havalimanlarındaki nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak üzere üniversitemiz öğrencilerine sınav düzenledi.

Türk hava taşımacılığının ilk özel yer hizmetleri şirketi olarak Türkiye'de ülke trafiğinin yüzde 93'ünü oluşturan toplam 26 havalimanında ve 5 ülkede faaliyet gösteren Çelebi Hava Servisi, önceki yıllarda eğitimde iş birliği anlaşması yaptığı üniversitemiz Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programı öğrencilerinin havalimanlarının farklı departmanlarında istihdamı için üniversitemizin Mustafapaşa yerleşkesinde yazılı sınav düzenledi.

Türkiye’deki çeşitli havalimanlarında istihdam edilmek üzere uygun aday profillerinin belirlenmesi için asgari düzeyde sahip olunması gereken yetenek, bilgi, beceri ve davranışların ölçülmesi amacıyla üniversitemizin Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programı öğrencilerine sınav düzenleyen Çelebi Hava Servisi, sınavlarda başarılı olan adayları mülakata davet edecek.

Çelebi Hava Servisi yetkilileri mülakatta başarılı olan üniversitemiz öğrencilerinin aldıkları eğitim doğrultusunda havalimanlarında istihdam edileceğini açıkladı.

Üniversitemizin, Sivil Hava Ulaştırma programı öğrencilerinin eğitim ve istihdamı için Çelebi Hava Servisi ile birlikte Havaş ve TGS firmaları ile de anlaşması bulunmaktadır.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız