“Kampüste LÖSEV” Kapadokya’daydı | Kapadokya Üniversitesi

“Kampüste LÖSEV” Kapadokya’daydı

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nı (LÖSEV) öğrencilere tanıtmak, vakıf olarak neler yapıldığını anlatmak, gönüllülük esasına dayalı çalışmalar yapmak ve bu yolla gençlere sosyal sorumluluk bilinci aşılamak, öğrencilerin fikir ve destekleriyle yeni projeler üreterek daha çok lösemili çocuğa hayat vermek amacı taşıyan “Kampüste LÖSEV” projesi 23 Kasım’da Kapadokya’daydı.

Yoğun ilgi altında A-1 salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında LÖSEV hakkında bir sunum gerçekleştiren LÖSEV Halkla İlişkiler Yönetmeni Can Öney, vakıf olarak 30 aile ile yola çıktıklarını, bugün 12.000’in üzerinde aileye hizmet verdiklerini ve tek arzularının minicik elleriyle hayata tutunmaya çalışan çocukların gülümsediklerini görmek olduğunu ifade etti.

LÖSEV’in gönüllülük esasına dayalı hizmet ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Can Öney sunumun ardından öğrencilerin sorularını cevapladı.

Kapadokya Meslek Yüksekokulu Sosyal Sorumluluk Kulübü tarafından “Maskeler çocukların yüzündeki gülümsemeye engel olmasın” sloganıyla açılan LÖSEV standında ise lösemili çocukların annelerinin ve tedavisi sona ermiş olan hastaların el emekleri olan ürünlerin satışı yapıldı.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız