Kapadokya Üniversitesi Anne Adaylarını Bilinçlendiriyor | Kapadokya Üniversitesi

Kapadokya Üniversitesi Anne Adaylarını Bilinçlendiriyor

Kapadokya Üniversitesinin anne adaylarını bilinçlendirmek ve bilgilendirmek için başlattığı eğitimlerin ilk haftası tamamladı.

Kapadokya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile Adapazarı Belediyesi arasında yapılan protokol sonrası, Adapazarı’nda yaşayan anne adaylarının sağlıklı bir doğum öncesi ve doğum sonrası dönem geçirmeleri için başlatılan eğitimlerin ilk haftası başarıyla tamamlandı.

Kapadokya Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından Adapazarı Belediyesi’nde verilecek eğitimler toplam altı hafta sürecek ve eğitimlerde, “Gebelik”, “Gebelerin yaşam tarzı”, “Doğum”, “Doğum sonrası dönem”, “Emzirme” ve “Yeni doğan bakımı ve ilk günler” konuları katılımcı anne adaylarıyla birlikte işlenecek.

Eğitimlerin tamamlanmasının ardından katılımcı anne adaylarına Kapadokya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından katılım belgesi verilecek.