Kapadokya Üniversitesi Çocukların Eğitiminde Ağırlığını Koyuyor | Kapadokya Üniversitesi

Kapadokya Üniversitesi Çocukların Eğitiminde Ağırlığını Koyuyor

Açıldığından bu yana Kapadokya Meslek Yüksekokulu bünyesinde hizmet veren Çocuk Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, 1 Temmuz’da kuruluş kanunu onaylanan Kapadokya Üniversitesi’nin çatısı altında faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Bu doğrultuda Modern Sanatlar Akademisi (MOSA Akademi) işbirliğiyle ve Kırgızistan Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nden eğitmenler eşliğinde düzenlenecek olan klasik bale kursu için kayıtlar başlamıştır.

4 – 12 yaş aralığındaki çocukların fiziksel gelişimleri gözönünde bulundurularak oluşturulan gruplar hâlinde verilecek olan klasik bale eğitiminin yanısıra özel uygulamalarla çocukların yaratıcılıklarını ortaya çıkarmayı hedefleyen resim ve müzik kursları ile okul öncesi çocukların dil öğreniminde uzmanlaşmış bir kadro ile yürütülecek olan İngilizce kursu Çocuk Gelişim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin çok yakında başlayacak diğer faaliyetleri arasında.

Kurslar hakkında Kapadokya Üniversitesi Nevşehir Çocuk Gelişimi Uygulama Merkezi’nden (384.215 20 30) bilgi alınabilir.