Aşçılık Programı Öğrencilerimiz “D-One Stars” Olma Yolunda | Kapadokya Üniversitesi

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz “D-One Stars” Olma Yolunda

Aşçılık programı öğrencilerimiz Koç Holding bünyesinde bulunan Divan Grup Otellerinde mesleki uygulama eğitimlerine başladı.

Üniversitemizin Divan Grup ile yaptığı işbirliği anlaşması gereğince Uçhisar Yerleşkesinde eğitim görmekte olan Aşçılık programı öğrencileri, eğitimlerinin mesleki uygulama kısmını tamamlamak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde faaliyet gösteren Divan Grup bünyesindeki otellerde “D-One Stars” olma yolunda mesleki eğitimler alacak.

Aşçılık Programı öğrencileri, mesleki uygulama eğitimi öncesi Divan Grup İnsan Kaynakları Birimi Sorumlusu Gamze Bakırcı Güryel, Aşçılık Bölüm Başkanımız Dr. Öğretim Üyesi Ezgi Demir Özer ve Öğretim Görevlimiz Melih İçigen koordinatörlüğünde İstanbul’da bulunan Divan Grup’a ait tüm yiyecek içecek birimlerinde oryantasyon eğitimine katıldı. Ögrencilerimiz Divan Grup bünyesine yeni katılanlar için kullandığı “D-One Stars” unvanını elde etmek için tüm hünerlerini gösterecekler.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız