Kapadokya Üniversitesi Öğrencilerinden Dayanışma Eli | Kapadokya Üniversitesi

Kapadokya Üniversitesi Öğrencilerinden Dayanışma Eli

Kapadokya Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Topluluğu’nda çalışma yürüten öğrenciler, “Kardeş Okul Projesi” kapsamında Ürgüp Şehit Polis Fevzi Başaran Ortaokulu’nu ziyaret ettiler.

Ortaokul öğrencilerinin acil kışlık ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olan öğrenciler, Kapadokya Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Topluluğu’nun bülteni olarak hazırlanan ve harçlıklarından artırdıkları paralarla çıkardıkları dergi satışından elde edilen gelirle dayanışma ellerini uzattılar. Ürgüp Şehit Polis Fevzi Başaran Ortaokulu’nu ziyaret eden üniversiteliler, öğrencilerin ve öğretmenlerin sıcak ilgisiyle karşılandı.

Kardeş Okul Projesi Devam Edecek!

Kapadokya Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Topluluğu’nun Ürgüp Şehit Polis Fevzi Başaran Ortaokulu ile yürüttüğü “Kardeş Okul Projesi” pek çok çalışmayı kapsıyor. Proje kapsamında, öncelikle, ortaokulda nitelikli bir kütüphane oluşturulması ve Kardeş Öğrenci girişimiyle, öğrencilere sosyal hizmetler sunulması hedefleniyor.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız