Kapadokya Üniversitesi Yeni Akademik Yıla Hazır | Kapadokya Üniversitesi

Kapadokya Üniversitesi Yeni Akademik Yıla Hazır

Üniversitemiz 2019-2020 Akademik yılı öğrenci kayıtlarını tamamlayarak ek yerleştirme ve yeni yıl etkinlik planlamalarına yoğunlaştı.

Ürgüp, Mustafapaşa ve İstanbul yerleşkelerinde 19/23 Ağustos 2019 tarihleri arasında akademik ve idari personelin yanı sıra gönüllü öğrencilerin de görev alarak gerçekleştirdiği öğrenci kayıt işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte ek tercih dönemi hazırlıkları başladı.

ÖSYM tarafından 3 Eylül 2019 tarihinde yayınlanacağı açıklanan YKS ek yerleştirme kontenjanları için resmî web sitesinde puan ve kontenjan bilgilerini yayınlayan üniversitemiz, bu süreçte öğrenci adaylarının sorularını cevaplandırmak ve tercihlerinde yardımcı olmak için hummalı bir çalışmaya başladı.

Yaklaşan 2019-2020 Akademik Yılı öncesinde öğrencilere yönelik düzenlenecek etkinlik planlamalarını da netleştiren üniversitemiz, dönem öncesi 31 Ağustos tarihinde Uçhisar Yerleşkesi Konser Salonunda düzenlenecek “Zafer Bayramı Konseri” ile de etkinliklerini başlatmış olacak.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız