Kapadokya Üniversitesinde Bilim Zamanı Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz ile Ürgüp Tesan Fen Lisesi arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesindeki çalışmalar devam ediyor.

Üniversitemiz ile Ürgüp Tesan Fen Lisesi arasında 2018 yılı başında yapılan eğitim, bilim, kültür ve sanat faaliyetlerini kapsayan iş birliği protokolü çerçevesinde Ürgüp Yerleşkemizi ziyaret eden Ürgüp Tesan Fen Lisesi öğretmenleri “Bilim Zamanı” başlıklı okul dışı öğrenme etkinliği gerçekleştirdiler.

Ürgüp yerleşkemizde yer alan program laboratuvarımızda ve dersliklerimizde çeşitli aktiviteler yapılırken, aktiviteler sonrasında iş birliği protokolü çerçevesinde 2019/2020 Akademik Yılında da üniversitemiz ve Ürgüp Tesan Fen Lisesinde farklı çalışmalara imza atılmasına dair toplantı düzenlendi.