Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu’nu Minnetle Anıyoruz | Kapadokya Üniversitesi

Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu’nu Minnetle Anıyoruz

Üniversitemizin 2017/2018 akademik yılında Mustafapaşa Yerleşkesinde açılan yeni binasına Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu’nun adının verilmesi ile başlayan süreç devam ediyor.

Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu’nun vefatının dördüncü yılında, “Öncülere Vefa Projesi” kapsamında üniversite öğrencilerinin ve üniversiteyi ziyarete gelen misafirlerin Oktay Sinanoğlu’nu daha yakından tanıması amacıyla, adının verildiği binanın farklı yerlerine Oktay Sinanoğlu’nun hayatını, eserlerini, sözlerini ve fikirlerini içeren panolar asıldı.

Üniversitemiz ilerleyen süreçlerde “Öncülere Vefa Projesi” kapsamında yeni çalışmalara imza atarak, dünyaya iz bırakmış farklı bilim ve ilim insanlarını öğrencilerimize tanıtmaya devam edecek.

Oktay Sinanoğlu blog sayfasına ulaşmak için tıklayınız