Kapadokya’da Bahar Konserleri Coşkusu Yaşandı

Üniversitemizin Ürgüp Belediyesi ile organize ettiği “Bahar Konserleri” Kapadokya’da coşkuyla tamamlandı.

Üniversitemiz ile Ürgüp Belediyesinin 28-29 Nisan tarihlerinde Ürgüp ilçe meydanında düzenlediği “Fatma Turgut” ve “Aydilge” konserleri başta üniversitemiz öğrencileri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri, Nevşehir’de ve çevre illerde yaşayan halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirilirken, bölgeye gelen turistlerin de konserlere ilgisi yoğundu.

Her yıl Mustafapaşa Yerleşkesinde gerçekleştirdiğimiz bahar konserlerinin bu yıl Ürgüp ilçe meydanında Ürgüp Belediyesi ile birlikte düzenlenmesi akşam saatlerinde Ürgüp’te coşkulu kalabalıkların buluşmasına sebep olurken, konser alanında gün boyu açılan stantlar ve yapılan çeşitli etkinlikler ise Ürgüp ilçe merkezinde iki gün boyunca şenlik havasının yaşanmasını sağladı.