Kapadokyalı Öğrenciler Hava Yolu Şirketlerinin Tercihi Olmaya Devam Ediyor

Freebird Hava Yolları, uçuşlarında görev alacak yeni kabin memurlarını belirlemek için öğrencilerimize sınav ve mülakat düzenledi.

Yılda yaklaşık 1 milyon yolcuyu filosundaki uçaklarla 26 ülkede 170 noktaya taşıyan uluslararası bir charter havayolu şirketi olan Freebird Hava Yolları, önceki yıllarda eğitimde iş birliği anlaşması yaptığı üniversitemiz Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı öğrencilerinin uçuşlarda kabin memuru olarak istihdamı için Mustafapaşa ve İstanbul Sabiha Gökçen yerleşkelerimizde yazılı sınav ve ardından sözlü mülakat düzenledi.

Üniversitemizin, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı öğrencilerimizin eğitim ve istihdamı için Freebird Hava Yollarının yanı sıra Türkiye’nin önde gelen firmaları ile de anlaşması bulunmakta, mülakatlarda olumlu bulunan öğrencilerimize istihdam garantisi verilmektedir.