Kapadokyalı Öğrenciler Pegasus Hava Yollarında Çalışmaya Başladı | Kapadokya Üniversitesi

Kapadokyalı Öğrenciler Pegasus Hava Yollarında Çalışmaya Başladı

Üniversitemizin Pegasus Hava Yolları ile yaptığı eğitimde iş birliği protokolü gereğince öğrencilerimiz Pegasus Hava Yollarının Sabiha Gökçen Havalimanındaki yer işletme bölümünde çalışmaya başladı.

 

Üniversitemizin, öğrencilerimizin eğitim gördüğü bölümlerle ilgili uygulama eğitimini veya istihdamını sağlamak amacıyla protokol imzaladığı 200’den fazla kurumdan birisi olan Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. ile 2017-2018 güz döneminde yaptığı işbirliği protokolü gereğince, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programı öğrencileri eğitim hayatlarına devam ederken mesleki deneyimlerini artırmak için Sabiha Gökçen Havalimanındaki Pegasus Hava Yollarının yer işletme bölümlerinde işbaşı yaptı.

 

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği 2. Sınıf öğrencilerinin staj süreçlerinin tamamlaması, mesleki tecrübe edinmesi ve yer hizmeti işlemlerine ilave iş gücü katılımının sağlaması amacıyla imzaladığı protokolün ilerleyen yıllarda da öğrenci istihdamı sağlamaya devam edeceği ifade edildi.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız